Lägenhetsinspiration

En av mina bästa julklappar är att jag fått tag på en ny lägenhet i Stockholm. I februari går flyttlasset och jag får fem kvadratmeter mer yta än jag har nu och en riktig spis med fyra plattor, hurra! Faktum är att jag har bloggen att tacka för denna fina julklapp, det var nämligen en av mina läsare som hörde av sig och tipsade mig. Så nu har jag fixat både förhållande och boende via min blogg, ytterst trevligt och tacksamt! Eftersom jag kommer hyra möblerat och i andra hand blir det inga drastiska inredningsåtgärder men jag har inte kunnat låta bli att samla lite detaljinspiration i alla fall. Min plan är att använda fina grafiska grejer, gröna växter, små lampor och olika glasbehållare. Lite som ni kan se här nedan, alla bilder är hämtade från min inrednings-board på Pinterest.
 

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Åh, inredningsinspiration är så mysigt och grattis till lägenheten.
    Dessutom är jag också nyfiken på den där bloggromansen, nu får du gärna berätta 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *