Hela huset

Det verkar nästan som om den här bloggen förvandlats till någon musikvideoblogg men jag skyller helt på det faktum att alla bra låtar från förra året tycks få tjusiga videos nu, samt bristen på kanalen MTV under min uppväxt. Alltså har jag en hel del att ta igen med tanke på att Voxpop (förvisso ett mycket bra program) var min enda källa till musikvideos under 90- och tidiga 00-talet. Därför tycker jag vi ska kika på Veronica Maggios och Håkan Hellströms samarbete Hela huset. Förutom att den är en mycket trevlig liten pophit så har den nämligen fått en fin video med starka Royal Tenenbaums-vibbar. En positiv grej om du frågar mig! Efter att ha kollat på den två gånger blev jag sjukt sugen på att se om The Royal Tenenbaums, det kanske får bli ett projekt till helgen.
 
 

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Ja verkligen! I pälsjacka lutad mot väggen ser hon exakt ut som Margot Tenenbaum ju! Kul 🙂

  2. men jaa! Såg den häromdan och den är ju fantastisk på alla sätt och vis! Tycker verkligen du får kika Royal Tenenbaums i helgen, och tror jag får göra detsamma. På tok för länge sedan jag såg den 🙂

  3. heja musikbloggandet, säger jag ba’ ;D kolla gärna in min för ännu fler snygga videos. tycker allt du ska lägga upp fler musiktips, du har ju bra koll 🙂 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *