Dags att klippa

I morgon ska jag klippa mig, äntligen! Jag har utvecklat någon slags ovana att vänta alldeles för länge mellan varven men jag skyller på att det är så lurigt att komma ihåg. För först går det liksom två månader då jag tänker att jag borde klippa mig snart men det är liksom inte akut (alltså orkar jag inte ta tag i det). Och sen, helt plötsligt, vaknar jag en dag och då är det katastrof! Då vill jag bara klippa mig på en och samma gång, gärna samma timme om det går. Inte så smart och inte så logiskt, men i morgon är det dags i alla fall. Puh!
 
 
Det svåra är ju bara att komma på hur man vill klippa sig. Så långt hår som jag har nu har jag aldrig haft tidigare och det är ju lite kul faktiskt. Dels för att man kan göra så mycket olika frisyrer och uppsättningar och så klart för att det är fint med långt hår. Men samtidigt tycker jag det är lite tråkigt med hår som bara hänger. Mitt är ju ganska rakt och jämnlångt vilket känns lite småtrist. Ovan har jag i alla fall samlat lite inspiration på frisyrer som jag tycker är fina och som känns ganska realistiska. Så nu lutar det åt att jag antingen klipper allt lite kortare (kanske axellångt) eller så klipper jag någon slags gardinlugg eller snedlugg. Hur tycker ni att jag ska göra?
 

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Tack snälla för att du satte ord på den lugg jag tänkt klippa; gardinlugg! Har också rakt, riktigt långt hår men det blir så tovigt när jag har halsduk så nu är det dags för klipp. Även fast jag älskar mitt långa hår. Nåja, det får växa ut till sommaren 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *