Novemberlivet

Den här bloggen lyckades visst under den gångna veckan reduceras till något man hittar i 10-kronorslådan på Ica Maxi. Något småfult, meningslöst och rätt trist. Den främsta anledningen är väl att jag haft en arbetsvecka deluxe med flera viktiga pitcher, övertid fyra kvällar av fem och tusen deadlines på sådant som ska vara klart innan jul. Det kombinerat med att det är konstant mörkt de få timmar man är hemma (vilket gör det komplicerat att ta någorlunda bra bilder) får helt enkelt bli min ursäkt. Men nu är det i alla fall helg och jag hinner dricka rosa frukostsmoothies med kokos och förhoppningsvis också skänka denna blogg lite tid. Snart är det jul dessutom och då blir det bloggning för fulla muggar! Så jag hoppas ni uthärdar denna novembertristess som bloggen går igenom – är ni kvar?

Delta i diskussionen

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *