Mot Alicante

Några timmar efter att jag skrivit inlägget om Ovisshet & Ensamhet (tack för alla era fina kommentarer förresten, ni är bäst!) så bestämde jag mig för att spontankolla på flygbiljetter till Alicante där Filip är nu. Och som om det vore ödet, eller något annat som ville mig väl, så hittade jag en biljett till ett pris som knappast var billigt men åtminstone inte panikdyrt. Så nu står jag i kö, redo för att boarda och redo för fyra dagar med sol, värme och den jag gillar mest. Jag tror det kommer bli fantastiskt – vi hörs när jag är hemma igen!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Heja! Va härligt. Hoppas att du får det riktigt fint (: njut lite extra för alla oss som saknar någon (: ha det bäst! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *