Våga Vägra Strumpbyxor

VVS är väl vanligtvis en förkortning av Värme, Ventilation och Sanitet men för mig har det blivit förkortningen på min nya klubb: Våga Vägra Strumpbyxor. Mitt mål är nämligen att gå barbent så länge det bara går, för är det något jag tycker är trist så är det strumpbyxor. De går jämt sönder, är krångliga att ta på sig och gör allting lite mindre kul. Därför går jag helt enkelt barbent tills knäskålarna blir blåa och passar på att använda alla sommarplagg en sista gång – utan strumpbyxor.
 
Idag har jag haft på mig en klänning från Forever 21 som jag köpte i Hongkong, svart hatt från Indiska och svarta monkstraps från H&M. Eventuella ansökningar till klubben VVS mottages i kommentarsfältet nedan. Ha nu en riktigt fin helg!

Delta i diskussionen

22 kommentarer

  1. Åh, jag hade velat men jag dör redan nu utan dubbla lager 🙁

  2. är lätt med dig i den klubben, tänker gå utan så länge det bara går! vad fin klänningen var 🙂

  3. You go girl! Så där snygga spiror förtjänar bättre än att gömmas under maskiga strumpbyxor!

  4. Jag gillar bara ben nästen lika mycket som färgglada strumpor…mitt tips till dig är mammelucker det har jag ungefär halva året under mina klänningar. Perfekt nu när man vill känna sig sommrig ett litet tag till. Man kan om man inte orkar springa och köpa, också klippa av ett par trasiga varma strumpbyxor i önskad längd (så slipper du blåa knän).
    //Sanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *