Rönnbär & nypon

Även mitt hem förtjänar att hamna i septemberstämning tycker jag. Därför har jag plockat in kvistar av rönnbär och lite nypon som jag placerat i vaser, provrör och under min glaskupa. Ett megaenkelt sätt att göra det fint hemma och jag vet, man ska vara försiktig med att ta grenar från träd och så. Men jag tänker att det ändå är bättre för miljön att ta en liten kvist från ett träd runt knuten än att köpa snittblommor som odlats i växthus som kräver massor av värme och sedan fraktats hit från typ… Holland. En liten tes jag har bara, jag får väl forska vidare i det samtidigt som jag beundrar mina kvistar.

Delta i diskussionen

11 kommentarer

  1. åh, vad underbart fint det blev!
    Påminde nostalgiskt nog verkligen en om skönheten och odjuret… blir alltid så inspirerad av ditt kreativa~

  2. åh, vad underbart fint det blev!
    Påminde nostalgiskt nog verkligen en om skönheten och odjuret… blir alltid så inspirerad av ditt kreativa~
    (skrev fel bloggadress först)

  3. Tycker så mycket om din blogg. Den känns så himla hemtrevlig och bra. Dina foton är alltid så klara och vackra, även de vardagliga motiven. Superfint alltsammans!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *