Lördagsklädd

I lördags var det nog en av årets sista barbenta dagar. Fortfarande sommarljum luft och värmande sol, det måste vara världens bästa septemberväder. Jag tillbringade dagen på utflykt med Julia och Anna och mer bilder från det kommer snart men först tänkte jag visa hur jag såg ut dagen till ära.
Svart hatt från Indiska, vit stickad tröja från H&M och svart läderväska från Åhléns. Den vinröda kjolen har ett par år på nacken men är ursprungligen från Åhléns, skorna är från H&M och klockan från T-shirt Store.

Och såhär såg jag ut in action – superkulturell och konstanalyserande!

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. Hej, är så inne på att läsa grafisk design eller liknande. Har du läst något program eller några kurser på högskola? isf vilka och var 🙂 ?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *