Ugnsbakade rödbetor med chèvre

Vissa kombinationer känns som gjorda för varandra. Som kaffe & choklad, Yoko & Lennon och gin & tonic. På samma vis är ju rödbetor och getost den perfekta kombinationen! I förra veckan lagade jag maträtten ovan. Jag började med att ugnsbaka rödbetor på 200 grader i ca en timme. Under tiden gjorde jag en sallad med hyvlad morot och zucchini som jag stekt mjukt, ruccola, avokado, karamelliserad rödlök och balsamvinäger. Sist lade jag på de ljumna rödbetorna och så massor av chèvre på toppen. Enkelt och snabbt!

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. Det låter ju hur gott som helst! Jag verkligen älskar cevré, finns ju inget bättre! Cevré och honung är också en sådan där kombination.. Och pinjenötter på!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *