Popaganda

Förra veckan gjorde jag slag i saken och köpte mig en biljett till Popaganda. Jag kunde ju inte låta bli när line-up:en såg så bra ut och en massa vänner skulle gå. Nu är jag superladdad och ser verkligen fram emot helgen! Mest förväntansfull är jag inför The XX, Håkan Hellström (som jag faktiskt inte lyckats se än), Noah and the Whale och Jessie Ware. Sedan är det många mindre artister som jag hört några låtar av och som jag är sugen på att höra lite mer ifrån, typ Beatrice Eli, Amason och Sibille Attar. Just nu laddar jag med denna playlist och jag hoppas det kommer bli en strålande helg! Är det någon av er som ska dit? Och vad är ni mest sugna på att se i så fall? Jag är nyfiken!
 
Så här såg det ut förra gången jag var på Popaganda, år 2011.
 Då såg jag dock bara Arcade Fire för det var mest därför jag köpt biljett. Bästa bandet och en grym spelning!
 Och så här såg jag visst ut då, tänk vad tiden går!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *