Tjugofemte augusti

Hej! Här kommer ett gäng bilder från min söndag, den tjugofemte augusti.
Jag började dagen med frukost – bloggarens viktigaste mål, haha. Hallonyoghurt med kokos, kaffe och stekt ägg med tomat och basilika fick det bli idag.
Efter lite klurande kring vad jag skulle göra med dagen bestämde jag mig för att tag mig in till stan. Eftersom jag inte hade någon tid att passa tog jag mig tiden att gå över Lidingöbron och njuta lite av utsikten.
Väl inne i stan kilade jag till PUB och deras inredningsavdelning. Förälskade mig i den här lilla lampan på en sekund! Hade jag inte haft så ont om plats på mina 25 kvm hade jag flyttat upp mitt skrivbord här från Norrköping och då hade en av lamporna ovan fått pryda det.
Det fanns en stor variant också, detta var inne på Habitat, en nyöppnad affär som hade massor av fint. Tips!
Hade jag inte haft köpstopp på anteckningsblock hade jag nog köpt något av dessa, hur fina?
Bokstäver är jag ju som känt också svag för, helst hade jag velat ha hela hyllan här…
Efter lite mer shoppingspaning och några tråkiga köp (som nagellack, tops och torrschampoo) åkte jag till Zinkensdamm och mötte upp Anna och Julia. Först gick vi till Beyond Retro och testade lite grejer. Bland annat kom jag ut med ett par härligt fulsnygga jeans som ni säkert får se på inom kort.
Sedan gick vi till Mellqvist kaffebar och jag drack cappucino och åt grillad kalkonsmörgås.
Fina Julia som jag lärde känna när jag började i sjuan. Jag är så glad att vi fortfarande hänger ihop och ses, kanske inte lika ofta som då, men så mycket vi kan i alla fall.
Samma sak med Anna som jag känt sen jag var femton. Ibland kan jag inte låta bli att tänka på hur små vi var då och hur oviss framtiden såg ut. Jag hade velat säga till våra femtonåriga jag att om åtta år skulle vi sitta här i Stockholm och dricka kaffe tillsammans, undrar vad vi tänkt då?
Det var så himla skönt i solen, jag satt barbent hela eftermiddagen utan att frysa det minsta. Kanske är detta något man kommer minnas som en av sommarens sista dagar?
Vid sextiden tog jag tunnelbanan hemåt och gick återigen över Lidingöbron. Resten av kvällen ägnades åt löpning, matlagning och hemmafix. Snipp, snapp, snut så var söndagen slut!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *