Ny design

Är ni riktigt uppmärksamma så ser ni att bloggen fått lite ny design på sig. Inget jättechockerande men några nya typsnitt, lite större bredd och mera luft, samt en del uppdaterade info-sidor och annat trevligt. Saker man tänker ska fixas ihop snabbt men som ändå tar en hel kväll att få till, tänk att det alltid blir så! Det är skönt när allt är på plats i alla fall. Nu hoppas jag att allt ser ut och funkar som det ska, och att ni gillar det såklart! Vad tycks?!
 
Före:
 
Efter:
 

Delta i diskussionen

12 kommentarer

  1. Wow vad fint! Vad heter typsnittet i rubrikerna och i sidomenyn?

  2. Gud vad snyggt! Får jag fråga vad typsnittet du har för de olika kategorierna och arkiven osv heter? Skulle verkligen uppskatta ett svar! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *