Söndag i sängen

Ni vet de där söndagarna när sängen är extra mjuk och fluffig? När man inte har någon tid att passa och när man är sådär skönt sömnig fastän klockan visar förmiddag? När man läser en bra bok, kanske dricker en kopp kaffe, kanske äter upp resterna av gårdagens godis… fortfarande liggandes i sängen. Sådana söndagsmorgnar tycker jag är fantastiska! Det är livsnjuteri på min bästa nivå, att bara få ligga kvar under täcket och långsamt vakna till liv. Därför har jag gjort en spellista som passar till dessa stunder, den heter Söndag i sängen. Jag testade den i morse och tro mig, den funkade perfekt!

Delta i diskussionen

12 kommentarer

  1. Åh, va skönt. Bara få slöa är typ det bästa som finns 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *