40 days of dating

Här kommer ett bloggtips som jag kände att jag var tvungen att dela med mig av! I bloggen 40 Days of Dating får man följa Jessica och Tim, två designers som bor i New York och som varit vänner under en längre tid. Eftersom de båda tröttnat på sina misslyckade kärleksliv bestämmer de sig för att dejta varandra under 40 dagar, helt enkelt för att se vad som händer. Varje dag fyller de (oberoende av varandra) i ett formulär där de får redogöra för vad som hänt under dagen och hur de känner. Tillsammans med massor av snygga illustrationer presenteras allt och man får följa deras lilla resa från dag 1 till dag 40. Hela projektet genomfördes i våras och nu lägger de upp en dag i taget som man får ta del av. Vare sig man själv dejtar eller bara gillar att läsa om kärlek så är det sjukt beroendeframkallande! Jag är säker på att det här kommer släppas som en bok framöver, för fomatet är genialiskt. Så börja på dag ett (längst ned) och läs ikapp! → fortydaysofdating.com

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *