Kantarellpasta

Igår lagade jag mat efter taktiken kombinera sådant som är gott lite på känn. Så jag kokade spaghetti al dente under tiden som jag stekte färska kantareller och bacon. Lite matlagningsgrädde i stekpannan som sedan fick koka upp och smakas av med salt och svartpeppar. Sedan blandade jag allt med pastan, rev ner en god ost och klippte till sist över massor av färsk persilja. Perfekt!

Delta i diskussionen

16 kommentarer

  1. Har du inte funderat på att du med så stort inflytande och som förebild kanske borde vara vegetarian? ^_^

  2. Till anonym: Bland det löjligaste jag hört. Ska alla som kan ses som förebilder gå och bli vegetarianer bara för att? Ska man bli vegetarian ska man väl ändå göra det på eget bevåg, för ens egen eller i alla fall miljöns eller djurens skull – inte för att påverka andra. "Borde vara", ja borde inte alla vara vegetarianer eller räcker det att bloggare och annat mer eller mindre officiellt folk är det?

  3. Åh gudars så gott det ser ut 🙂
    Jag ska snart ta en tur i skogen på jakt efter kantareller 🙂

  4. åh gud vad gott!! Måste verkligen testa detta, kantareller är typ det godaste som finns!

  5. En vän lagade kantarellpasta till mig i helgen, hon la till även citronskal och mascarpone. Sååå gott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *