Pulled pork

I lördags tog jag mig an ett mindre evighetsprojekt – nämligen att laga pulled pork! Pulled pork är en hel bit fläskkarré som man tillagar i ugnen tillsammans med en kryddblandning tills köttet blir riktigt, riktigt mört och faller isär. Denna process tar några timmar, en sisådär 4-5 ungefär, men resultatet blir väldigt gott! Så har man en ledig dag hemma är det perfekt att göra pulled pork under tiden man storstädar, kollar på serier eller fastnar i en bra bok. Jag hittade mitt recept på den här sidan och det blev supergott (dock höjde jag ugnstemperaturen till 150 grader för min ugn är rätt liten och dålig). Nu har jag ätit pulled pork de senaste dagarna, både i tortillabröd med salsa, gräddfil och grönsaker och som hamburgare med ugnsbakad potatis som tillbehör. Båda smakade utmärkt!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Testade en gång men det blev inget bra. Får nog testa igen. Hade samma recept som du

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *