Två frukosttips

Jag har hittat två nya goda grejer att äta till frukost. Det första är davosgröt, som jag hittade receptet på hos Beata. Till min gröt blandade jag 1,5 dl naturell yoghurt med 0,75 dl havregryn och 2 msk koksflingor och lät det stå i en skål i kylen över natten. Sedan åt jag det med skivad banan, hallon och ännu mer kokos morgonen efter.
Väldigt enkelt eftersom man bara plockar fram en färdig frukosttallrik, perfekt om man är lite morgontrött!
Min andra goda frukostgrej är en juice. Jag mixar ca 2 dl vanlig apelsinjuice med en näve frysta hallon, ett gäng frysta melonkulor och en halv pressad citron. Och det blir så sjukt gott! Skulle kunna dricka en liter av detta varje morgon, minst!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. På tal om ingenting, kan du inte skriva en Romguide/några Romtips? Vet att du varit dit ett par gånger nu och jag ska dit i augusti och tänkte att det hade varit trevligt med lite tips!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *