Midsommarafton

I fredags var det midsommarafton och detta skulle självfallet firas! Vädret bjöd på strålande sol, blå himmel och 23 grader. Vi tackade och tog emot, hoppade på Vaxholmsbåten ut mot Stockholms skärgård och målet var ön Grinda.
Vi hängde på däck, åt knäckstrut och drack kaffe, diskuterade allt och alla medan vi under två timmar tuffade fram bland kobbar och skär.
Väl framme på Grinda letade vi upp den bästa picknickplatsen och dukade upp midsommarlunch med allt gott man kan tänka sig.
Sedan hade vi femkamp och mitt lag vann! Som alltid. Det finns nog bara en sport som jag är bra på och det är femkamp på midsommarafton. (vet dock inte om detta är något särskilt viktigt att vara bra på…)
Efter det hängde vi bara i solen och hade det fint. Åt jordgubbar, drack öl och lyssnade på sommarmusik medan tiden flög förbi.
Klockan fem traskade vi tillbaka till bryggan för att ta båten till Stockholm och Strömkajen igen.
Efter två timmmar av saltstänk, sol och skratt klev vi i land och sedan fortsatte midsommarfesten i Grazzis lägenhet med jordgubbstårta och champagne, men det fastnade visst inte på bild… Hoppas att ni alla hade riktigt fina midsommarfiranden och att ni klarade er utan regn!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *