Midsommarkrans

Att bära krans på midsommarafton är lika obligatoriskt som att ge paket på julafton. Min plan är att hinna binda en krans på midsommaraftons morgon men jag vet att det kan bli stressigt att hinna med. Därför har jag gjort en liten extrakrans. En som håller länge och som är liten och lätt.
 

Jag köpte små pappersblommor på Panduro, ett paket med tolv stycken för en tjugolapp. Sedan virade jag bara ihop dem i ändarna och testade så det blev lagom stort för mitt huvud. Det tog ungefär fem minuter – enklare pyssel än så är svårt att hitta! Nu är det bara att vänta på midsommarafton…

Delta i diskussionen

22 kommentarer

  1. men oj så vackert! en sådan blev jag också sugen på att göra, den var alldeles lagom! 🙂

  2. Så fin och snabbare att göra än dem vi brukade tota ihop. Midsommarkramar.

  3. Fint Julia, midsommarhälsningar från Orlando i Florida, minst 30 grader varmt och åskregn.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *