130627

Medan ni tittar på mina rosa pioner (kan nog vara den finaste och mest ombloggade sommarblomman) så räknar jag dagarna till semester. Just nu: en och en halv dag kvar och 378 saker kvar att göra på jobbet. För tillfället är pionerna det enda som håller ställningarna i mitt hem, i övrigt liknar det mest en mindre bergskedja av kläder och disk som sträcker sig från ytterdörren in till köket. Men inom kort väntar ledighet med förhoppningsvis lite mindre kaos och lite mer avkoppling. Framför mig har jag skärgårdsdagar, Norrköpingshäng och inte minst en Hong Kong-resa. Dessutom: min allra första riktiga betalda semester. När blev jag så vuxen?! Äntligen en juli utan sommarjobbsångest liksom. Men allra först, sommarfest på jobbets takterass. Peppen inför detta? Enorm!

Delta i diskussionen

16 kommentarer

  1. Så fina! Och som du säger de mest ombloggade och vackraste! 😉

  2. Snart kommer jag också få semester. Detta är mitt sista sommarlov i livet.. I’m so sad..
    Fina bilder!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *