Laxwraps

Idag stod jag på T-Jarlen och var megahungrig och förvirrad. Jag hade ingen aning om vad jag skulle köpa till middag och jag gick fram och tillbaka i gångarna. Efter en stund konstaterade jag att jag inte skulle orka laga något komplicerat så jag bestämde mig för köpa ingredienserna till laxwraps. Sagt och gjort, så fick det bli!
 
Du behöver: tortillabröd, sallad, tomat, rödlök, avokado, kallrökt lax, fetaost, crème fraîche och svartpeppar.
 
Gör såhär: Gör en fetaoströra genom att blanda ett halvt paket fetaost med ungefär en deciliter crème fraîche. Mosa ihop allt med en gaffel och smaka av med peppar (salt brukar inte behövas eftersom osten i sig har ganska mycket sälta). Skölj och skär upp alla grönsakerna. Varva allting i tortillabrödet och klicka över såsen. Vik ihop till en wrap och ät!
 
Superenkelt och det tar bara några minuter att fixa ihop. Dessutom slipper man använda sjutton stekpannor och fjorton kastruller. Perfekt om man har en liten spis och tycker det är trist att diska!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *