Mera träning!

På mitt jobb (en reklambyrå) jobbar vi ganska mycket med olika sportföretag och generellt sett så är vi rätt träningsintresserade (tveksamt om jag räknar in mig själv i detta dock). Därför bestämde vi oss under någon av de sista dagarna i maj att ha en utmaning. Nämligen att träna 20 pass innan semestern (1 juli). Lätt som plätt! tänkte jag, för 20 pass lät ju inte så mycket. Men sedan började jag räkna efter och insåg att jag skulle bli tvungen att träna 5 pass i veckan. Och det är liksom 2-3 stycken fler än vad jag gjort innan… Ojdå.
 
Men är man envis som tusan och gillar utmaningar så är det bara att köra – så det gör jag nu! Våra regler är att man måste ha bytt om innan och bli svettig för att det ska räknas som ett pass, men annars får man välja nästan vilken sport som helst. Jag kör mest löpning och lite styrketräning, det passar mig bäst. På bilderna ovan ser nu hur himla sportig jag var i vintras/våras när jag fotade för adidas. Dags att hitta tillbaka till den stilen helt enkelt och spurta på! Hejar ni?
 
PS. Tänkte att jag skulle göra en liten koll också – vad vill ni helst läsa om härinne? Mer träning och sånt (har ju inte direkt skrivit om det innan), nya spellistor, kläder, mitt jobb, matlagning eller lite längre texter om vissa ämnen? Kom jättegärna med önskemål och tips! Jag kommer ju självklart mixa på härinne som jag brukar, men det är alltid kul att höra vad ni gillar/saknar. Tack!

Delta i diskussionen

13 kommentarer

  1. Ser gärna mycket matinlägg och låtlistor, men lite träningsinspo är ju alltid trevligt!

  2. Ja träning! Som till exempel vilken musik du lyssnar på när du springer? Plus lite sommarpeppiga inlägg.

  3. Om du (vilket du med största säkerhet gjort) har ärvt min envishet så fixar du träningsutmaningen på ren vilja. Sommarkram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *