Frisyrer

I morgon har jag äntligen en klipptid. Jag har skjutit på det hur länge som helst, mest för att jag inte vetat vad jag vill göra. Det vet jag förvisso inte nu heller, men tiden är bokad i alla fall. Jag tycker det är så svårt att bestämma vad jag vill ha för frisyr. Nu har jag ju relativt långt hår som jag kämpat med att spara ut (mitt hår växer inte alls så där ogräsfort som alla andras tycks göra) men samtidigt är det tråkigt att det bara hänger rakt ned.
 
Filip röstar för page men där känner jag mig inte riktigt övertygad. Jag vill ju kunna sätta upp det lite, göra fina flätor, knutar och sånt. Dessutom har jag fått för mig att det är finare med page om man har mörkt hår (det är visst någon fix idé jag har, att vissa frisyrer passar bättre om man har rätt nyans på håret). De eviga lugg-klippar-tankarna som anländer lite då och då har jag också avfärdat för den här gången. Det är ju superfint med lugg men det är också ett himla jobb varje morgon med tvätt och plattång och uppsättning. Nej, det har jag provat på tillräckligt för ett tag.
 
Så ja, vad återstår då? Lite halvlångt, lite uppklippt, lite snedbena? Känns ju så där innovativt. Har ni några bra förslag på vad jag kan göra? Ovan ser ni lite fina frisyer från Pinterest som jag gillar!

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Sådär halv-page nyckelbenslångt tycker jag är himla fint, det tror jag du skulle passa förträffligt i!!! (Då kan en ju fortfarande göra uppsättninga osv)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *