Shortsväder

Shorts och silversandaler från H&M, vit stickad tröja och vit t-shirt (under) från Zara.
Shorts är nog mitt allra bästa klädesplagg så därför är det ju givet att shortsväder är mitt bästa väder. Jag tycker det är så härligt att låta benen få vara fria och få värmas av solen och slippa kjolar som blåser hit och dit. Just nu är jag på jakt efter vad jag kallar shortskostymen. Det vill säga ett par shorts och en matchande kavaj som blir som en kostym, fast med shorts då. Jag tänker nämligen att det är det ultimata plagget att ha på kontoret på sommaren, så har någon sett en fin shortskostym får ni gärna säga till! Annars tycker jag det är himla fint att matcha shorts + tröja i samma mönster (såhär!) så det är nästa grej att få tag på. Tills dess spritter jag runt i utstyrseln ovan och låter benen vara fria!
Som pricken över i, sommarens ofrånkomliga måste: skavsårsfötter.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Sitter och tittar på Zaras hemsida och de har massor fina somriga kontors-kläder! Bland annat ett par fina shorts med matchande kavaj i turkost! Julia-turkos! Titta lookbooken för maj!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *