En bra helg

Hej! Jag har haft en sjukt bra helg den här veckan, hoppas att ni också haft det! Nu tänkte jag visa lite bilder från de senaste dagarna, vi börjar i lördags.
Då stod nämligen grillning på schemat och Sara, Stina, Jakob, Jorunn och Malin kom ut till mig på Lidingö. Här är fina Stina och Jakob!

I brist på riktig grill fick vi köra engångsvarianten men det funkade förvånadsvärt bra! Vi grillade kycklingfilé, majskolv, sparris och halloumi. Sara och Jorunn hade stenkoll.
En bra sallad, tzatziki, vin, bröd och musik till allt grillat så var middagen komplett.
När det började bli svalt gick vi in och åt tårta och bakelser från Gateau och blandade drinkar. Sedan slutade vi kvällen på Kåken. Bra lördag!
 
Idag, söndag, mötte jag upp hela min familj på Djurgården utanför nyöppnade ABBA-museet. Min storasyster Vendela fyller nämligen 25 år i morgon och vi firade henne med en heldag i Stockholm tillsammans.
Pappa och Mamma i Arrival-helikoptern.
Min lillebror Alfred och jag. Museet var ganska stort och det fanns mycket att se och läsa plus ett helt gäng med interaktiva grejer att göra. Det var kul! Hela familjen gick all in (såklart) och spelade in Mamma Mia i studio, filmade in musikvideos och mixade ABBA-låtar. Det roliga är att man får alla sina grejer sparade på biljetten så sen kan man kolla på det på nätet efteråt. Besparar er dock den uppvisningen, haha…
Det här kan nog vara helgens bästa bild, om inte annat så den mest turistiga!
Efter ABBA-museet gick vi rakt över gatan till Hasselbacken och åt brunch.
Vi satt ute i solen på deras terass. Helt perfekt väder och utmärkt brunch!
Bästa mamma och pappa!
Vendela och hennes pojkvän Erik i solen.
Tallrik nummer ett, jag gick loss på laxen i vanlig ordning.
Från verandan hörde man de kittlande skriken från Gröna Lund. Varje gång jag ser den här nya slänggungan tänker jag aldrig i livet. Gillar karuseller i vanliga fall (helst stora berg-o-dal-banor) men den här känns bara sjukt läskig.
Sen åkte vi hem till mig en sväng och de fick gå husesyn i min lilla lägenhet. Sedan spelade vi spel och sen var helgen plötsligt slut och alla åkte hem till Norrköping, Uppsala och Göteborg igen…

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. Jag har åkt den där karusellen, eller den på Tivoli i Köpenhamn som är likadan! Inte så läskigt men väldigt fin utsikt över hela staden!

  2. Vilka underbara bilder på bästaste familjen Korvsjö! 😉 ABBA-bilden på er syskon och Vs pojkvän slår nästan allt. Vill ni någon gång ge mig en present önskar jag mig den inramad. Måste helt klart besöka det museet. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *