Ranunkler och ros

En av mina nya favoritbutiker är ju som tidigare nämnt & Other Stories. Jag tycker de har så mycket fina kläder, skor och prylar där. Men när jag var där i fredags hade jag faktiskt siktet inställt på deras skönhetsavdelning. De har nämligen en stor sådan fylld med smink, krämer och tvålar.
Tre saker fick följa med hem därifrån. Handkrämen i finaste silvertuben och det orangeröda nagellacket var en del av födelsedagspresenterna min syster fick. Och för att göra det lite rättvist köpte jag en bodylotion till mig själv också. Jag hade supersvårt att bestämma mig för vilken doft jag ville ha för alla luktade så gott, men till slut tog jag en som doftar ros, ett bra val! Pluspoäng också för fina förpackningar och ett riktigt stort utbud. Jag tycker sådana här grejer är perfekta att ge istället för en blomma till exempel. Det är ju lite mer överraskande och minst lika fint, även om jag är ganska förtjust i mina ranunkler på bilden också…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *