Mot Italien

Jag tycker det är lite irriterande när man läser någons blogg och inte riktigt känner att man hänger med. Som när bloggaren bara huxflux åker iväg på semester utan att säga något innan eller bara flyttar helt plötsligt. Det känns liksom lite nonchalant att bara dra iväg hur som helst och som om det inte ens är någon grej att åka halva jorden runt. Därför har jag lite dåligt samvete för att jag bara helt plötsligt åker till Italien idag – utan att ha hunnit hinta så mycket om det! Men till mitt försvar säger jag att jag knappt fattat själv att jag ska åka. Det har varit så mycket annat att tänka på så jag har nästan inte haft tid att förbereda mig. Men nu står väskan packad i alla fall och planet är på väg mot Italien och Rom. Där nere väntar Filip och Jacob och denna gång har jag även sällskap ned av Ella och Rasmus. Så vi fem ska tillsammans njuta av Italien och hitta på massor av roliga saker, jag tror det kommer bli en fantastisk resa! Bloggandet från Italien går sisådär men jag är tillbaka på tisdag igen, så länge har jag förberett några inlägg till er. Ciao!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *