Sandqvist

Här kommer ett sent torsdagstips till er! Det är nämligen så att Sandqvist har utförsäljning idag och i morgon fredag på Frejgatan 51 i Stockholm. De säljer massor av fina ryggsäckar, väskor, plånböcker, skärp och liknande till 50-70 % rabatt. Hur trevligt som helst ju! Jag var där i morse och hittade en mörkblå väska med läderremmar och en svart korthållare i läder. Väskan hade några små skavanker (som lösa trådar och en liten fläck på insidan) men för 200 kronor tycker jag den var ett givet köp. Hade jag inte redan köpt en ny ryggsäck nyligen hade jag absolut slagit till på en sådan också för det fanns väldigt många fina! Här är Facebook-eventet om ni vill veta mer.
 
På bilden ser ni också mitt nya favoritblock som jag råkade köpa på Urban Outfitters. Jag har egentligen köpförbud på fler anteckningsböcker tills jag skrivit upp åtminstone hälften av dem jag har, men det här var ju liksom för fint för att motstå…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *