Min tjugotredje födelsedag

Hej och hurra! Idag fyller jag 23 år. En ålder som känns lite spännande och främmande men mest trevlig och kul! Jag tänker fira dagen på bästa vis: med att sätta mig på ett flygplan och färdas mot solen, värmen och min kära! Vid lunchtid landar jag i Rom och sedan ska jag bara dricka cappuccino, njuta av vårluft och pussas. Känns som en rätt bra födelsedag, eller vad säger ni? Ha en riktigt fin tolfte april!

Delta i diskussionen

28 kommentarer

  1. Grattis och eftersom jag kommenterar så sällan: tack för din fina blogg! 🙂

  2. grattis julia och hoppas du får en finfin resa till italien! här hoppas jag självklart att grodan väljer att titta ut på din födelsedag. 🙂

  3. Egentligen är det ju din tjugofjärde födelsedag, i allafall om man räknar med dagen du föddes. Kram.

    1. Ja, men den var jag ju inte riktigt med och firade själv så jag tänker att det här är min tjugotredje födelsedag men jag är inne på mitt tjugofjärde år. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *