& Other Stories

& Other Stories är H&Ms nya butikskoncept som öppnat på Biblioteksgatan i Stockholm. Jag har bara varit inne där några gånger men tycker redan om affären mycket. Det finns så många fina grejer, allt känns genomtänkt och personalen är väldigt trevlig. Utbudet är lite som ett yngre COS ungefär, med bra material i snygga skärningar och fina detaljer. Jag tycker alltid att det mesta på COS är väldigt fint på galgen men sen när jag provar grejerna så passar de liksom inte min kropp. Men på & Other Stories hittade jag massor av fint som jag gärna skulle ta med mig hem. Dock nöjde jag mig med bara ett plagg denna gång, nämligen en klänning.

Direkt när jag provade den kände jag att den skulle bli min födelsedagsklänning. Precis som när man var liten och hade fått något nytt klädesplagg i present och hade det på sin födelsedag och kände sig extra fin. Den här tänkte jag ha när jag äter födelsedagsmiddag i Rom och har jag riktig tur kanske jag kan vara barbent till! Tycker den är så fin med den blåa färgen, mönstret och skärningen i ryggen. Dessutom är den utmärkt att snurra i!

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. Tack för tipset, hade inte hört om butiken men skall definitivt besöka den snarast 🙂 ! (dock gjorde jag av med en massa pengar idag på Judiths Second Hand så jag hoppas jag glömmer bort detta under natten och väntar en månad…hihi)

  2. Gud vad fin klänning! Jag tycker det är jättefint med urringning i ryggen och som det var på din, men jag undrar alltid vad sjutton man ska ha under. Det är snyggast om man inte ser bh:n kan jag tänka mig, men lite bart också. Hur ska man ha egentligen?

    1. Tack! Jag tycker det är fint med bar rygg så jag har gärna det. Sedan är jag relativt platt framtill också så för mig brukar det funka att bara köra med nipple cover-tape, men de är ju såklart olika från person till person vad man tycker känns bekvämt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *