Franska makroner

En av våra kunder på reklambyrån där jag jobbar är den franska matkedjan Picard. De har nyligen öppnat sina två första Sverigebutiker och vi har hand om deras lansering. Jag har arbetat en del med dem och här om dagen ägnade jag några timmar åt att kolla in alla grejer som de säljer. Det tog inte många minuter förrän jag satt och dreglade vid synen av citronmarängpajer, glasspyramider och chokladmolleuxer. Så när jag var på väg hem sen var jag tvungen att gå förbi en av deras affärer och köpa med mig ett gäng franska makroner… Det fick bli i smakerna choklad, kaffe, vanilj och hallon varav kaffe blev min otippade favorit, den var galet god! Så det är ett litet tips om man är på makron-jakt och känner att Ladurees är lite väl dyra och att det är för meckigt att göra dem själv. Ett äkta blogg-kak-tips helt enkelt!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *