Redo för vår

Solen lyser in genom fönstren och fyller hela rummet med ljus. Det droppar från taken och gruset knastrar under skorna när jag går längs med trottoaren. Luften är frisk men inte kylig längre. Alla jag möter bär solglasögon, någon har knäppt upp några knappar på kappan, de flesta har ett leende på sina läppar.

Jag stannar upp, insuper ögonblicket och tänker ”jag överlevde”. Jag klarade mig genom ännu en vinter. Genom mörker och kyla, snö och tristess. Hörrni, vi gjorde det! Nu står vi här i den magiska övergången. Där vinter blir till vår och där vi har allting framför oss. Det lär komma bakslag, det gör det alltid. Men nu är vi på väg åt rätt håll. Vi är på väg mot uteserveringar, tygskor, jeansjackor, körsbärsblom och fågelkvitter.

Nu är vi redo för vår! 

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. Åhhh japanska körsbärsblommor är väl ändå det finaste som finns på våren 🙂

  2. Vacker bild, jag längtar ihjäl mig efter att våren ska komma!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *