Två rätter

Jag känner att jag kommit i en fas då jag tycker det är kul att laga och äta bra mat. Det känns liksom inspirerande att fylla korgen med goda grejer i mataffären och i kylen bor numera ett gäng färdiga matlådor. Dessutom försöker jag förlägga mitt kak- och godisätande till helgen vilket oftast går rätt bra. Här är i alla fall två rätter jag lagat på sistonde.
Stekt halloumi med ugnsbakade grönsaker (morötter, zucchini, paprika, champinjoner och rödlök). Lätt som en plätt att göra och halloumiost är ju galet gott!

Stekt lax med kokt potatis, avokado och örtsås. Inga konstigheter här egentligen, tänk att något så enkelt att laga kan vara så gott. Kokt potatis är ju helt klart en underskattad sak idag!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Kokt potatis är underskattat 🙂 Kan vara bland det godaste som finns ibland tycker jag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *