Instagram XI

Dags för en Instagram-summering eller vad säger ni? Det har faktiskt hunnit hända en hel del sen sist. Jag har bytt stad och… ätit några nya frukostar. Nej, men lite nya bilder finns i alla fall! Vill ni följa mig så heter jag solig.

Vinterskymning på väg hem från jobbet i Norrköping och en middag/fika med Stina när jag varit uppe i Stockholm för att skriva på mitt kontrakt. Åt en fisk- och skaldjursgryta på PUB som var galet god!

En god frukost och fina kolor i pastelliga papper som vi fick när vi var på konferens med gamla jobbet. Jag åt nog halva skålen…
En kalasklädsel jag hade en lördag. Prickig skjorta och discobyxor, bra grejer!

Rosa och orangea tulpaner som jag fick av mamma & pappa plus ett fint rosa hus hemma i mitt Norrköpingskvarter.

Frukosten innan första dagen på nya jobbet i Stockholm och första middagen i nya lägenheten, det blev en god risotto med svamp och spenat.
Vi jobbar med franska matvarukedjan Picard bland annat och vid lanseringen av deras första Sverigebutik ställde vi upp en gigantisk isbit med ett eiffeltorn i. Sen provsmakade jag deras miniglasstrutar, hade kunnat äta minst tio.

Tacomiddag framför melodifestivalen (som resten av svenska folket) och jag och Ida på en mysig måndagsmiddag hemma hos Sara.

Fina skafferiet på Vigårda och amerikanska pannkakor som jag åt till frukost/lunch/frunch.
Min fiskbensfläta i slutet av fredagskvällen, lite tilltufsad och trött.

Delta i diskussionen

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *