I min väska

Jag kom på att jag inte visat er väskan jag fick i julklapp av Filip. Den är i svart skinn och kommer från Wera som säljs på Åhléns. Jag tycker den är väldigt fin och jag gillar verkligen att den är så enkel och diskret. Den passar liksom till allt och rymmer också ganska mycket grejer.
Typ detta, som är ungefär vad jag brukar bära med mig varje dag: svart necessär med bra-att-ha-saker som huvudvärkstabletter, läppglans och concealer, nycklar i nyckelknippa från Marc by Marc Jacbos, Rosebud läppbalsam, kalender med mjuk pärm från Moleskine, minttuggummin,  iPhone i läderfodral, Pilot Fineliner-penna, prickiga pappersnäsdukar, svart plånbok, rött läppstift, hjärtformad fickspegel och headset.
 
Förresten, i morgon är sista dagen att ställa frågor i frågestunden, så passa på om ni har något på hjärtat!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *