Guldprickar

Svart fejkskinnkjol med guldprickar från Bikbok, vinröd t-shirt från H&M, svart kofta från Vila och svart klocka från T-shirt store/Cheapo.

Okej, jag trodde väl aldrig att jag skulle köpa en skinnkjol då det är inte riktigt min stil och känns som det lätt kan bli lite motorcykelbrud och 50+. Men så hittade jag den här lilla svarta i fejkskinn med små guldprickar på och då kunde jag bara inte lämna den i affären. Som ni säkert har märkt så är jag rätt svag för allt som är prickigt och allt med små detaljer… Det bästa med den, förutom guldprickarna då, är att om man spiller på den så kan bara torka av med lite vatten. Så himla smart när man är expert på att tappa och spilla saker som jag är!

 
Nu väntar jag på att Filip ska komma hit och så ska vi tillbringa helgen tillsammans här i Stockholm. Det ska bli så mysigt och kul! Känner mig alldeles nykärpirrig och fredagsglad. Hoppas ni får en riktigt fin helg!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Jag har en liten konstig fråga. Men varför tar du aldrig upp några djupare saker i din blogg? Är allting i ditt liv perfekt jämt? Jag vet att du har skrivit ett blogginlägg någon gång om att det inte är det. Men det framställs alltid så perfekt. En vanlig människa som jag mår nästan dåligt när jag ser hur bra allting i ditt liv verkar vara. Jag menar verkligen inte att låta elak eller något.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *