Invincible summer

Här om dagen när min vårlängtan riktigt slog till bestämde jag mig för att göra något med ett av mina favoritcitat. Nämligen Albert Camus ”In the midst of winter I found there was, within me, an invincible summer”. Jag placerade det på en rosenbakgrund, printade ut och hängde på min anslagstavla. Så nu kan jag kika på det varje dag, läsa det och tänka på att det bor en liten oövervinnlig sommar inom mig.

Delta i diskussionen

10 kommentarer

  1. Har sett den här bilden cirkulera runt på Pinterest de senaste dagarna och det var alltså från dig den kom! Så himla fint tycker jag!

  2. Hej! Undrar vart anslagstavlan kommer ifrån? Sjukt fint alltihop!

  3. Åh vad fin mood board. Känner att jag skulle vilja jobba lite mer så, med tillfälliga inspirationscollage. Är On the Road med tanke på Kerouac? Ofantlig bok.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *