De bästa låtarna från 2012

Gott nytt år allesammans! Hoppas att ni fick ett fint avslut på 2012 och att början på det nya året varit bra. Mitt nyår blev inte riktigt som jag tänkt mig. Jag har nämligen legat sjuk med feber och förkylning de senaste dagarna. Den planerade nyårsresan till Småland fick ställas in tråkigt nog och istället blev det ett lugnt firande här hemma. Jag kände mig lite som ett barn när jag var tvungen att vila en timme mellan åtta och nio för att orka med kvällen, men jag var vaken på tolvslaget i alla fall! Nåväl, även om avslutet inte blev som jag tänkt mig hann jag i alla fall med att göra en lista med mina favoritlåtar från det gångna året. Att summera är inte det lättaste men jag lyckades skala ner det till 57 låtar som påminner mig om 2012 och som jag tycker extra mycket om. En del finns med bara för att jag har så fina och roliga minnen till dem (som I Love It med Icona Pop som vi dansade på borden till på midsommarafton eller Ni**as in Paris som spelades åtminstone fem gånger på Jay-Z och Kanye Wests konsert i Globen). Andra låtar är sådana som kanske inte uppmärksammats så mycket men som jag tycker att ni inte får missa. Nog med prat, här hittar ni listan!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *