Önskelista 2012

Ett tecken på att jag blivit gammal är att det är tusen gånger svårare att komma på vad jag önskar mig i julklapp. När jag var liten var det så enkelt och jag skrev meterlånga listor på det jag ville ha, men nu när jag har lite större möjlighet att köpa saker själv så blir det genast mycket svårare. Dessutom är det viktigt att det blir rätt och att det är så enkelt som möjligt för den som ska köpa tomten att få tag på grejerna. Därför kom jag i år på den genialiska idén att utgå från vad jag pinnat på Pinterest och samla ihop allting till en Önskelist-board. Dels hittar jag alla de sakerna jag önskar mig men kanske inte skulle kommit ihåg annars och så får jag beskrivningar och länkar till alla bilder så jag kan hänvisa direkt till webbshoppar och ange noggrant vad jag vill ha. Hur bra som helst ju! Så såhär blev min önskelista i år, ni hittar den på Pinterest här.
 

Delta i diskussionen

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *