Julerbjudande från Making Heartbeats

Det börjar lacka mot jul och det är med andra ord hög tid att börja tänka på julklappar! Kanske sitter du insnöad hemma utan en aning om vad du ska köpa, i så fall har jag ett tips till dig! Just nu erbjuder jag nämligen gratis frakt inom Sverige i min lilla tygpåseshop om du gör din beställning senast den 14/12. Ta chansen att handla en fin och personlig present till någon du tycker om (eller ge den i julklapp till dig själv, det får man också göra). Klicka dig in på makingheartbeats.com och gör din beställning nu så får du hem tygpåsen i god tid före jul.
 
PS. Tygkassen är naturfärgad och tillverkad i 100% ekologisk bomull. Den är 42×38 cm stor vilket innebär att den rymmer det mesta, som tidningar, böcker, laptop osv. Handtagen är 70 cm långa och kassen är enkel att bära över axeln. Tvättråd medföljer vid köpet och alla tygpåsar är numrerade.

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Hej! Kan du inte göra en guide på hur du gjorde det kollaget? I photoshop antar jag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *