Årssummering, del I

Jag tänkte göra en liten årssummering av 2012. De där långa summeringarna där man går igenom månad för månad i milslånga inlägg tycker jag inte är så kul, så jag har gjort mitt bästa för att komprimera året även om det inte är helt enkelt!
 

Januari.

De första dagarna på det nya året tillbringades hemma i Norrköping men sedan bar det av mot Åre för klassisk skidsemester. Nio personer inklämda i ett litet furuparadis och dagar fyllda av snö, skidor, skratt och dans. Väl hemma igen var det full fokus på skolan med tre parallella kurser vilket jag försökte liva upp med pannkaksfrukostar och propra blusar.
 

Februari.

Mina februaridagar var fyllda av fyra-kronors-kaffe, deadlines och framtidspanik. Jag minns att jag delade upp alla mina dagar i block om två timmar, från åtta på morgonen till midnatt. Det var inget vidare sätt att leva när man hela tiden kände sig stressad och otillräcklig men jag fixade det på något vis. Kanske var det de där knastrande trottoarerna och den första vårsolen som hjälpte. Så himla skönt att ha lämnat den stressen bakom sig nu i alla fall!
 

Mars.

I början av mars besökte jag och ett gäng vänner Kolmårdens djurparks för att klappa deras vargar. Det var väldigt häftigt och mysigt, men rätt läskigt nu i efterhand med tanke på den tragiska olycka som hände en djurskötare senare under året. Sedan åkte jag och min exjobbskompis Ella till Göteborg för att hälsa på det företag vi skulle skriva vårt examensarbete om. Musiktidningen Intro som vi gjorde i en kurs i skolan blev klar, det var ett av de roligaste projekten under min utbildning tror jag!
 

April.

I april firade jag påsk hemma hos mina föräldrar på landet med massor av lax och andra goda saker. Jag hann också med att fylla år, 22 närmare bestämt. Ella överraskade mig genom att ha fyllt hela klassrummet där vi satt och exjobbade med ballonger. Sedan ordnade jag också med fotografering och byggde ihop hela webbsidan för Making Heartbeats.
 

Maj.

Till slut blev det äntligen maj vilket är en av mina favoritmånader! Vi hade vårt examensevent EX12 och dansade till Paul Simon hela natten för att sedan vandra hem i gryningen till fågelkvitter. Trots att vi alla slet som bara den med exjobbsuppsatser och framtidsångest kunde vi ändå njuta av våren. Varje lunch satt vi ute vid vattnet, på kvällarna hade vi picknicks och grillade och på helgerna spelade vi brännboll och hade takfest med utsikt över hela Norrköping.

 

Juni.

Juni var firandets månad. Jag och Ella hade vår framläggning och fick vårt examensarbete godkänt (hurra!) vilket vi firade med sommarlovsfest för alla våra vänner. Dagen efter tog min lillebror Alfred studenten och sedan for jag och Filip iväg på ett bröllop. Midsommarhelgen tillbringades uppe i idylliska Dalarna med ett stort gäng klasskamrater. Vi trängde ihop oss i stugor, åt klassisk midsommarmat och band kransar.

 
Det var den första delen av 2012. Nästa kommer snart!

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. ÅH vilket bra upplägg du hade över ditt gångna år. Ser fram emot fortsättningen 🙂

  2. tycker också att det kan bli lite segt med årssummeringar när det blir för utdraget, men det här var en perfekt längd känner jag! fint första halvår du haft!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *