Xylofon

Det är något visst med orangeröda lådor med guldtext. Särskilt när de innehåller fina xylfoner och har en prislapp där det står fyrtio kronor, då måste man liksom köpa med dem hem! Så nu sitter jag och övar julsånger och plingar mig igenom Stilla natt med största koncentration.

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Jaså, tränar du inför mormors julkonsert? Det blir fint.

  2. Åh, du gör mig gråtfärdig nästan och ger mig flashbacks från min barndom. Önskade mig en xylofon men fick aldrig någon… nu har du hjälpt mig att flätat samman mitt öde med mina förträngda och bortglömda längtan efter att en dag spela en xylofon. Jag. Måste. Hitta. En. Xylofon! Synd som fan att de flesta antingen är barnsliga som fan eller überPRO och dyra. SUCK! Din är perfekt. 🙁

  3. Fin! Men det är ett klockspel. Xylofoner är gjorda av trä. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *