Idag…

Längtar jag efter: att det ska bli fredag och helg! Jag vet att alla säger det men helgen blir så mycket mer värd när man jobbar 8-17 varje dag och pusslar med massor av annat på kvällarna. Bara att få ta sovmorgon och slippa gå upp halv sju är sån himla lyx, fattade nog inte det när jag pluggade och kunde få sova länge lite när som helst i veckan. I alla fall så ska jag och Filip ha middag för ett gäng fina vänner på fredagskvällen. Det kommer bli galet trångt men väldigt kul!
 
Är jag glad för: att Filip är hemma igen! Känns så bra att ha honom på nära avstånd och att få hitta på massor av roliga saker tillsammans. 
 
Äter jag helst: skumtomtar! Jag köpte en till fikat på jobbet idag och det var så galet gott. Har en känsla av att det kommer bli ett antal fler framöver…
 
Är jag ledsen för: att jag inte kan gå på Yay-festivalen på lördag där superduktiga Jessica Hische pratar. Det hade varit så kul att få höra och jag tycker hela festivalen låter som ett väldigt kul koncept. Men det blir så mycket farande till Stockholm nu framöver så det blir svårt att hinna med det även denna helg. Är ni lediga på lördag tycker jag absolut att ni ska gå!
 
Ser jag fram emot: julen! Är så längtig efter jul att det inte är klokt. Har redan börjat planera hur det ska pyntas och känner starkt att en liten (äkta) gran är ett måste i lägenheten. Dessutom vill jag baka lussekatter, äta Janssons frestelse, dricka glögg och lyssna på julsånger med Frank Sinatra nu, nu, nu!
 
Läser jag: mest nyheter och bloggar. Jag läste ut sista delen i Haruki Murakamis 1Q84 på väg hem från Italien och sedan dess har jag inte hunnit börja på något nytt. Ni kanske har något tips?
 
Oroar jag mig för: framtiden. Jag vet, jag oroar mig alldeles för mycket men jag skulle vilja ha en utstuderad plan över de närmsta åren. Var vi ska bo, vad jag ska jobba med, hur allt ska gå ihop? Det värsta är att jag inte riktigt vet vad jag vill heller, så då blir det himla svårt att försöka göra någon sorts planering.
 
Lyssnar jag helst på: Fånga dagen med Södrasidan. Av någon anledning har jag bara fastnat för den här låten, tycker den är en perfekt mix av soul, hiphop och pop.
 
Har jag: haft två möten, skickat en del mail och skrivit på en kommunikationsplan. Ikväll tänkte jag försöka hinna med att träna och sen förbereda inför morgondagens middag.
 
Är jag klädd i: vinröd kjol, svarta strumpbyxor, grå collegetröja och svarta kängor.
 
Hur är er dag?
 
PS. Neon- och explosionsbilderna kommer härifrån: 1, 2 & 3.

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. För tillfället är hela mitt liv en sorts cirkel där det går ut på att tänka på framtiden/jobb/livet osv. Vilket resulterar i att jag aldrig somnar. Vilket sen gör att jag dör på morgonen och till och med måste dricka kaffe i studion! (och du vet, jag dricker inte ens kaffe!)
    Herregud. Vi kan ju bilda någon sorts klubb kanske?

  2. Tur att du inte åkte upp till Yay festivalen. Jag var där och taggad till tänderna över att Jessica Hische skulle komma. Hon var ju sjuk och ställde in. Så. Himla. Synd. Men hon lovade att komma tillbaka till Sverige en annan gång så vi får hoppas på det. Festivalen var ändå superinspirerande och jag hoppas att den blir av fler gånger.

    1. Ja, jag såg efteråt att hon hade ställt in. Så himla tråkigt, men tur i oturen att jag inte åkte då i alla fall. Skönt att festivalen var inspirerande ändå, jag hoppas också att den blir av igen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *