Risotto

Jag har tagit ett litet uppehåll från mitt vegetariska matlagande, eller rättare sagt, jag har börjat laga en del fisk och skaldjur nu också. Det var liksom det jag saknade mest, kyckling och köttfärs och sånt klarar jag mig rätt bra utan. Dock känner jag att det blivit mycket roligare att laga mat nu sen jag började tänka till lite mer och jag har en hel mängd nya (vegetariska) recept att laga när inspirationen falnar. Ikväll lagade jag till den här risotton och den blev så himla god att jag vill äta den hela veckan, ni måste testa! Den är både enkel och smidig för man kan ha i lite vad som helst. Jag utgick från ett grundrecept på arla.se och sedan bytte jag ut den vanliga osten mot parmesan och blandade i stekta champinjoner, bladspenat och räkor. Galet gott och en maträtt som livar upp en trist vardag!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Risotto är så himla bra. Världsbra vardagsmat eftersom man kan variera ingredienserna (riset är såklart alltid givet) i oändlighet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *