Fars dag

Idag är det söndag och fars dag! Jag har firat min pappa med presenterna på bilden ovan och sedan har nästan hela familjen (det är ju så svårt när alla vi barn flyttat hemifrån) varit hos morfar och ätit middag. Få saker är ju godare än en riktig söndagsmiddag med potatis, kött, sås och gelé plus en god dessert. Kanske för att man så sällan lagar det själv och för att det är så mysigt att sitta ner länge och prata när man är ett stort sällskap. När jag inte firat min pappa eller ätit middag har jag ägnat dagen åt nyttigheter. Som att städa lägenheten och diska all disk. Och momsdeklarera för det senaste kvartalet (en av de tråkigare grejerna med att ha ett eget företag). Sen har jag sett ut så här (ursäkta det trista ljuset som beror på att solen går ner klockan tre nuförtiden):

Den mjukaste mintgröna angoratröjan kommer från Nowhere och den svarta klänningen har hängt med länge men är inköpt på Gina Tricot. Skorna är från Sixtyseven och bronsarmbandet från JC. Ha en fin söndagskväll!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *