Stockholmshelg

Helgen sa pang bom krasch och så var den slut innan den ens hade börjat. Men en visit till Stockholm hann jag med och den var mycket fin! Trängsel på stan längs med julpyntade gator, en utsökt middag på Wagamama, drinkar i meterlånga sugrör hemma hos Sara och sen skratt och dans i en vindsvåning någonstans i Gamla stan. En långsam frukost på söndagen, julmusiklyssnande och prat hela förmiddagen, middag på Vapiano, promenad från Kungsholmen till Djurgården och till sist helgens höjdpunkt: Bo Kaspers Orkester på Cirkus. Det var en magiskt bra konsert, jag är verkligen så nöjd. Och Bo Kaspers måste vara ett av Sveriges bästa band! För er som är sugna på att lyssna lite dem så har jag gjort en spellista som jag kallar Det bästa med Bo Kaspers Orkester.

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *