En spellista för november

Musiklyssnande i november tenderar att antingen bli tjuvlyssning av julmusik eller stämsång med akustisk gitarr. Det är så lätt att falla in i det där lite dystra och höstmysiga och sen har man svårt att ta sig därifrån. Men jag tycker att man ska lyssna på lite mer glad musik även fast mörkret har sänkt sig över landet så därför knåpade jag ihop en ny spellista. Den innehåller ganska många peppiga låtar och en del lite lugnare. Stora delar av listan består också av svensk musik (det finns ju så himla många bra artister som kommer härifrån) och sen kunde jag inte låta bli att avsluta den med en riktigt fin klassiker. Vilken det är får ni höra om ni lyssnar! Listan heter Det händer ju att solen skiner fastän det är november och ni hittar den här.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Åååå, tack för en jättemysig spellista och för en så sjukt fin och inspirerande blogg!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *