Den blå mannen

Mina vänner i filmkollektivet Crazy Pictures (som gjort flera youtube-kända kortfilmer som Nakenlekar och Negerboll) har i dagarna haft premiär för sin första långa kortfilm. Den har fått titeln Den blå mannen och i den får vi följa en förvirrad man som vaknar upp iförd en stor blå dräkt utan att minnas hur han hamnat där. Det visar sig sedan att han har några riktigt märkliga dygn bakom sig och vi får se hela händelseförloppet återuppspelas och uppleva hur alla pusselbitar faller på plats.
 
Den här filmen är verkligen fylld med snygga detaljer, välgjorda miljöer och genomtänkta scener. Allting är så extremt välarbetat att jag blir helt matt av tanken på hur mycket tid de lagt ner på detta. Har ni 25 minuter över så tycker jag absolut att ni ska ta och kika på den här!
 
 

Delta i diskussionen

14 kommentarer

  1. Aw shit, Crazy Pictures! Kom ihåg att jag och min kompis för några år sedan skickade vänförfrågningar till Marcus & Christoffer efter att ha sett dem i flera av deras filmer, och sket ner oss av lycka när de godkände. Hehe. He. (Känns skönt att det var nåt år sedan iallafall, haha!)

  2. Råkade snubbla över denna på youtube i går då mitt spotify hade slutat fungera. Älskar den blå mannen och crazy pictures kortfilmer! Sjuka på nåt märkligt roligt och rörande vis.

  3. Hej! Vi är två tjejer som går sista året på gymnasiet och vi har som projektarbete att göra en peppningsbok för att höja unga tjejers självkänsla. Vi har därför gjort en blogg där vi uppdaterar med inspirerande- och peppandeinlägg. Just nu har vi en enkät upplagd på bloggen som handlar om just självkänsla och vi skulle verkligen uppskatta om du kunde svara på den då det skulle hjälpa oss med vårt arbete! Scrolla bara ner så hittar du enkäten 🙂
    Låter intressant! Ska absolut spara videon och kolla på den lite senare. Alltid lika kul att se folks filmprojekt 😀

  4. Kort filmen var bra gjord och rolig, dock förstår jag nog inte riktigt vad den handlar om mer än vad du beskrev i inlägget.
    Kram <3 /Jessie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *