Jordglob

Ikväll har jag pysslat ihop en jordglob av papper. Jag önskar jag kunde säga att det var jätteroligt och enkelt och gick hur snabbt som helst… men det kan jag inte. Det var nämligen väldigt pilligt och man fick klippa ut en himla massa pappersbitar och vika och trixa. Två timmar tog det innan jag var färdig och på den tiden hann jag ha sönder min skalpell samt få ett mindre utbrott. Det här är med andra ord inget pyssel man får för sig att göra med en lågstadieklass, jag blir matt av bara tanken! Men är man däremot höstförkyld och sitter hemma en fredagskväll och känner att varken Doobidoo eller X-factor är något som lockar, då är detta ett utmärkt tidsfördriv. Och fint blir det också, om man bara är noggrann.
 
Är ni sugna på att göra en likadan och känner att tålamodet är starkt dagen till ära så hittar ni alla mallar och instruktioner här. Lycka till med pysslandet!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Behöver man använda ett tjockare papper eller går det bra med vanliga?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *