En grå söndag

Hej, här står jag med kaffekoppen i högsta hugg! Gråa söndagar som denna kräver verkligen många fikapauser för att bli drägliga. Förutom att fika har jag mest tagit det lugnt den här helgen. Efter förra veckans mega-helg var det skönt att bara ha några långsamma dagar med svtplay, massor av frukt (i förhoppning om att bota min förkylning), lite pysslande, långa sovmorgnar, en rolig kväll på Munken och ett treårskalas. Helt perfekt!

 
På mig idag har jag en blandning av allt möjligt. Den svarta ullkjolen är från H&M och kängorna kommer från Dinsko i alla fall. Skjortan hittade jag på Hela Människans barnavdelning och efter ett möte med saxen och symaskinen blev den så här. Koftan fann jag uppe på vinden nyss när jag var uppe för att hämta min resväska (åker ju till Rom om 88 timmar enligt nedräkningen på min iPhone, hurra!). Jag råkar vara expert på att hamstra kläder och prylar och kan liksom inte slänga någonting, därför är vinden full av gamla koftor som ”kan vara bra att ha någon gång”, typ idag. Jaja, nu ska jag och min gamla tröja ta och laga lite god söndagsmat och mysa vidare här i regnet. Ha det fint hörrni!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *